Spinner

Blog

Vaš savršen outfit za 8.mart... kako ga odabrati?

Jer dame biraju Carmen line

Za vjenčanja, proslave, svečane prilike kao i za obilježavanje nekih samo Vaših posebnih datuma ili godišnjica, sasvim je prirodno da želite da budete najbolja i najljepša verzija sebe. U takvim prilikama, to najviše postižete biranjem pravog outfita koja će naglasiti ono najljepše u Vama.

Mnogi će Vam reći da je bitno da pratite trendove, da se pitate koje su boje u trendu te sezone, krojevi i slično. Ali to je ipak samo mala i često nedovoljna smijernica da Vam garantuje da ćete uspjeti u svemu onome o čemu smo gore pisali.

Potrebno je da taj Vaš savršen izbor garderobe odgovara i na dva jako važna pitanja.

Prvo – da li je izbor kreacije u skladu sa Vašim ličnim modnim izrazom (jako je važno da se ne osjećate neprirodno u onime što nosite), i drugo – koliko se prijatno osjećate u tome (komfor je za svečane prilike takođe obavezan kao i za bilo koju dnevnu kombinaciju).

Obzirom da je naše žensko carstvo veoma šaroliko, mi Vam donosimo nekoliko prijedloga za savršen outfit za svaku od Vas.

Koktel haljina - must have!

Jer dame biraju Carmen line
awards

Za sve koje ne propuštaju priliku da obuku haljinu, proslave su samo razlog više da i ovaj put odaberu upravo to – i to u raskošnijoj verziji nego uobičajeno.

awards

Kakve god da ste građe, koktel haljina dužine do koljena će Vam savršeno stajati, a elastin u sastavu materijala garantovaće komfor.

awards

Ukoliko birate ovakav model, savjetujemo da izaberete nešto izrađeno od raskošne čipke sa svjetlucavim elementima, ili haljinu ukrašenu aplikacijama od efektnih tamnih kristala koji daju kontrast materijalu haljine na koji su ručno našiveni.

awards

Ukolilko želite da se malo poigrate materijalom, model namreškan na bočnom šavu i dekorisan vezenim aplikacijama savršen je izbor za Vas.

awards

I ne zaboravite....identičan model u dvije različite boje izgleda ponekad potpuno drugačije, gotovo neprepoznatljivo. Stoga, brižljivo odaberite svoju boju.

awards

Sako, bluza i suknja – savršen trio!

Jer dame biraju Carmen line
awards

Mada smo navikli na to da su nam haljine prvi i najbolji izbor, to uopšte ne mora da bude uvijek tako.

awards

Suknja neobičnog kroja, ukrašena rubom čipke u romantičnoj boji breskve, bluza od meke i udobne čipke i na kraju sako srednje dužine su takođe prava modna poslastica.

awards

Posebno ukoliko situacija zahtijeva i malu dozu formalnosti, kombinacija sa sakoom je savršen izbor. Pored boje breskve, i nježna boja lavande je takođe fantastična opcija, pogotovo damama crne kose.

Svečano odijelo – klasiku molim!

Jer dame biraju Carmen line
awards

Idalna kombinacija za dame koje bi 8.mart proslavile u pantalonama.

awards

Za one koje biraju neprolazne vrijednosti. Za one koje materijalom i detaljima govore sve.

awards

Za snažne ličnosti, Za one jedinstvene u svojoj jednostavnosti. Za one bogate u svojoj svedenosti. Za one koje kad se pojave... dugo se pamte.

Drage dame, želimo vam srećan 8.mart! Da zablistate, volite I budete voljene.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Dijeli